Miro Šmajda a nový klip Loneliness!

21.10.2011 18:38

Dnes Miro Šmajda a jeho kapela Rosemaid vydali nový klip na song LONELINESS!

 

V klipu má Miro jak jinak než rozepnutou košili a kolem něho se motá spousty polonahých holek. Klip natáčeli tři dny, dokonce na ně 3x vlítla i policie kvůli rušení nočního klidu. Miro pověděl, že za tři dny vypili asi 50 litrů tvrdého alkoholu, především vodky a whisky.

 

Osobně si o klipu myslím, že je dost profesionálně natočený. Na čekoslovenské poměry je to dost dobré a tento klučina to může ještě daleko dotáhnout. Miro se může v budoucnu stát i nejzářivější rockovou hvězdou po celém československu. Na názor jsem se zeptala i třech holek, co klip zhlédli. Jaký mají tedy názor?

 

Aquiel: Když pochopíš pointu, klip se ti bude líbíit ještě víc:)

Elíí: Co na něj říkám, no... Že by jsme si měli zvyknout, že od Šmajdových klipů se nedá očekávat víc, než polonahé baby a on s rozeplou košilí, jak se na ně lepí.. :):)

Terez: Ahoj, je opravdu překrásný. Ten klip mě dostal, teď jsem na něj dívala a opravdu zírám. Je velice pěkně zpracovaný. Atmosféra je úžasná, prostor ve kterým je klip natáčen skvělý. Moc se povedl a je vidět, že si na tom dali opravdu záležet a že je to bavilo. Mirovi se to povedlo a doufám, že jich bude ještě spoustu takových.

 

Pokud jste klip ještě neviděli, můžete jej zhlédnout na níže uvedeném odkazu.

 

www.youtube.com/user/mirosmajdaofficial

 

Článek napsala: Aduš